Bruschetta al pomodoro

Bruschetta al pomodoro

Servings

4

Ingredienser
1 loff
1 liten løk
1 fedd hvitløk
6-8 modne tomater
1 liten paprika (rød eller grønn)
Olivenolje
Salt
Oregano/Basilikum

Fremgangsmеte
Hakk tomater, løk og parika (ikke for fint) Finhakk hvitløken og bland godt. Ha i litt olivenolje og salt. La stå slik at smakene får blandet seg litt.
Skjær loffen i litt tykke skiver. Smør skivene inn med olivenolje (vær raus). Strø litt salt og grønne urter på skivene. Grill skivene i ovnen på sterk varme til de begynner å bli gyllenbrune (de må ikke bli for sprø). Server umiddelbart de varme skivene med tomatblandingen på toppen. En utmerket forrett som det passer å drikke en lett/fruktig rødvin til. Perfekt som ettermiddags-snacks på terrassen i sommervarmen.

Tips: Vil du ha den litt “hot” er det en fin variant å finhakke en liten rød chili oppi blandingen

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite