Brytebrød

Brytebrød

Servings

4

Ingredienser
50 g gjær
3/4 l lunkent vann
3 ss olivenolje
1/2 ss salt
ca 2 l hvetemel
sammenpisket hvetemel
sesamfrø
karve

Fremgangsmеte
Smuldre gjær i bake bollen
Tilsett lunkent vann, olivenolje og salt.
Elt så inn hvetemel til du har en smidig deig som slipper bollen
Settes til heving i ca 20 minutter
Pensle 2 runde 24cm diameters kakeformer med margarin
Ta opp deigen og del i 2.
Del så hvert emne i ca 15-20 boller. Trill de ut og legg de i formen med litt mellomrom
Etterhev i ca 20 minutter
Pensle med egg og strø på sesamfrø og karve.
Stek på nederste rille ved ca 200 grader i ca 30 minutter.
Ta ut og avkjøl før brødet serveres

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply