Charlotte Carmen

Charlotte Carmen

Servings

6

Ingredienser
4 -5 plater vafler

Jordbærfromasj:
6 plater gelatin
4 egg
1 dl sukker
2 dl kremfløte
ca. 2 dl rørte jordbær

Fremgangsmеte
Legg gelatinen i kaldt vann i 5 minutter.

Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland inn pisket kremfløte. Løs gelatinen opp i 1/2 dl varmt vann, og hell den i en tynn stråle i
egg- og kremblandingen under omrøring. Bland inn de rørte jordbærene.

Kle en form med vaffelhjerter, og hell fromasjen i formen. Sett den kaldt til fromasjen er stivnet, gjerne til dagen
etter. Dypp formen forsiktig i litt lunkent vann for å løsne fromasjen. Legg serveringsfatet over formen og snu rundt.
Dette er den mest sikre måten å få geleer, puddinger og fromasjer over på serveringsfatet.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply