Chiligryte

Chiligryte

Servings

4

Ingredienser
600-700 g kokt kjøtt (gjerne rester)
1 båt hvitløk
ca. 4 dl kraft/buljong
1/2 løk
1/2 grønn chili
ca. 1/3 glass rød, syltet paprika
1-2 ss olivenolje
ca. 100 gr. brekkbønner
1 boks salat- og grytebønner
1 liten boks champignon, hele
1 liten boks mais
saft av 1/2 lime eller sitron
1 ts salt
1/2 ts pepper
eventuelt 2-3 dråper tabasco
1/2 ts spisskummen (kan søyfes)
eventuelt litt sukkerkulør

Fremgangsmеte
Finhakk løk og chili, og fres dette i litt olje i varm gryte sammen med pepper og spisskummen. Hell over kraften, og kok opp. Skyll bønnene i kaldt vann. Tilsett kjøtt i terninger og de hermetiske grønnsakene. Smak til med limesaft, salt og tabasco. Tilsett eventuelt litt sukkerkulør for fargens skyld. La alt trekke til det er gjennomvarmt. Serveres med ris eller minibaguetter

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite