Cordon Bleu

Cordon Bleu

Servings

4

Ingredienser
4 skiver (ca. 600 g) oksekjøtt,beinfritt
Salt, pepper og paprikapulver
4 skiver kokt skinke
4 skiver Vellagret Sveitser eller Norzola
Hvetemel
1 egg
Griljermel
Meierismør til steking

Fremgangsmеte
Til denne varmretten skal det egentlig være kalvekjøtt, men mye av det oksekjøttet vi får kjøpt er så fint, at det blir bra resultat med Cordon Bleu av oksekjøtt.

Skjær en “lomme” i kjøttet. Krydre kjøttet inni og utenpå.
Fyll “lommen” med skinke og ost. Trykk kjøttet godt sammen.
Vend kjøttstykkene i mel, pensle dem med sammenvispet egg og vend dem i griljermel.
Brun smøret lett i stekepannen.Stek kjøttet 3-4 minutter på hver side. Overflaten skal være sprø og lys brun.

Server med potet og salat til.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite