Cous-Cous

Cous-Cous

Servings

2

Ingredienser
En boks hermetiske tomater
kålarabi
gulrøtter
løk
Squash
Krydder: carry, chili osv.
Grillet lamme/okse kjøtt – til “hverdags”: kjøttdeig.

Fremgangsmеte
Ha olivenolje (eller annen olje), i en kjele (ca. så mye at det dekker bunnen) og varm den opp. Ha i cous cous’n (ca. 1dl per person) og rør om til den få litt farge. Ta av kjelen og hell over kokende vann (litt mer vann enn cous cous). Legg på lokk og la det hele stå (ikke på plata) 5-10 min. Da kan du godt ha i en klatt smør som du rører inn.

Grønnsakene skjæres i “store” biter og kokes i ca. 45 min – untatt squash’n som has i når det er ca. 15 min. igjenn. Man kan variere med andre grønnsaker – men kålrabien må være med!

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite