Couscous Marrakesh

Couscous Marrakesh

Servings

4

Ingredienser
3 kyllingfileter
200 g benfritt lammekjøtt
2 løk
2 ss olje
1 ts salt
1/2 ts koriander
1/2 ts chilipepper
1/2 g safran
1/2 ts støtt spisskummen
4 dl vann
1/2 squash i skiver
2 gulrøtter
1 grønn paprika
2 tomater

Couscous

Fremgangsmеte
Skjær kylling- og lammekjøttet i 3 cm store terninger. Skjær løken i tynne båter. Varm olje i en panne og ha i kyllingkjøttet. Stek til det er jevnt hvitt. Ta opp kjøttet. Stek lammekjøttet til det er jevnt brunt. Legg i løk og krydder og stek videre et par minutter. Hell over vann og la gryten trekke i ca. 30 minutter.

Skjær opp grønnsakene i litt store biter. Legg i squash, gulrøtter, paprika og kyllingkjøtt. Kok videre i 5-10 minutter. Ha i tomatene til slutt og la dem bli varme. Kok couscous etter anvisning på pakken. Legg den på et stort fat og lag en fordypning i midten. Legg kjøtt- og grønnsakblandingen i fordypningen. Pynt gjerne med litt frisk koriander.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite