Dajm-iskake (søtt og godt)

Dajm-iskake (søtt og godt)

Servings

8

Cook

3 hr

Ingredienser
Bunn:
3 eggehviter
2 dl sukker
50 g mandler

Fyll:
3 eggeplommer
120 g sukker
1 dl kremfløte
2 doble dajm-sjokolade
ca. 1/4 dl kaffe

Fremgangsmеte
Bunn:
Pisk eggehvitene stive.
Ha i sukker og grovt malte mandler.

Stek v/175 grader i ca. 30 min.
Avkjøl!

Fyll:
Lag eggedosis av eggeplommene og sukker.
Pisk fløten og bland i eggedosisen.
Hakk opp sjokoladen og bland det meste i det andre.
Ha i kaffe.
Smør fyllet oppå den avkjølte bunnen.
Resten av dajmen strøs på toppen av kaken til pynt.
Frys kaken – gjerne natten over.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply