Dampet lam med kål – Pecheno Jagne So Zelka

Dampet lam med kål – Pecheno Jagne So Zelka

Servings

6

Ingredienser
1 1/2 kg lammekjøtt m/ben
1 hodekål
3 gulrøtter
3 poteter
1 løk
3 lange chilipepper i skiver
2 dl kraft /vann/buljong
2 ss smør

Fremgangsmеte
Dette er en lammerett fra Makedonia:

1. Ha lammekjøttet i en støpjernsgryte med lokk som kan settes i stekeovn. Rens og skjær kål, gulrøtter, poteter og løk i litt store stykker.

2. Legg dem over i gryta sammen med lammekjøttet. Fordel chilipepper over og hell på kraft.

3. Legg klatter med smør på både på grønnsaker og kjøtt. La det smørdampe i stekeovn på 250°C i ca. 2 timer.

Server med kokte poteter.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite