Dampet ørretfilet med agurksalat

Dampet ørretfilet med agurksalat

Servings

2

Ingredienser
300-400 g ørretfilet
2 dl eplenektar
2 dl setterrømme/creme fraiche
hakket purre
1 ts maisenna
salt og pepper
1/2 agurk
2 ss vann
2 ss eddik
1 ss olje

Fremgangsmеte
Skjær fiskefilet i porsjonsstykker. Kok opp eplenektar og legg fisken i. La den trekke ferdig 6-8 minutter (etter tykkelse). Ta den opp med hullsleiv og hold varm. Visp inn seterrømme. La det koke forsiktig opp og tilsett maisenna utrørt i vann. Tilsett hakket purre og smak sausen til. Lag agurkskiver med ostehøvel og ha på 1/4 ts salt og litt pepper. Bland sammen vann, eddik og olje. Hell det over agurken. Server fisk, saus og salat med nykokte poteter.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite