Servings
4Ingredienser
60 g smør
225 g sukker
70 g kokesjokolade
1 dl potetpure
1 egg
4/5 dl melk
185 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 dl hakkede nøtter
1/2 ts vaniljesukker
Fyll og glasur:
400 g melis
Nok kokende vann til å fukte den med.
1 ts vaniljesukker
60 g kokesjokolade reven
1/2 ts revet appelsinskall
Fremgangsmеte
Rør smøret hvitt, ha i sukker, smeltet sjokolade og potetpure.
Bland det godt før du har i eggeplommen, melken, melet og bakepulver. Rør en stund til.
Ha i nøtter, vanilje og den stivpiskede eggehviten.
Bland godt.
Stekes i smurt form i ca 30 minutter.
Deles i 2 før bruk.
Fyll og glasur:
Gni melisen ut med vann til en glatt masse.
Ha i det andre og stryk over kaken, mellom lagene og på sidene.