Servings
4Cook
30 minIngredienser
8 store egg
1 kg reker
1 stk loff
Lettmelk
Hvetemel
Smør
1 bunt dill
1/4 ts paprikapulver
2 skiver gul ost
1/4 ts malt muskatnøtt
salt og pepper
Fremgangsmеte
Kok eggene i ca. 9 minutter (avhengig av størrelse -de skal være hardkokte)
Rens rekene
Skjær loffen i store terninger (2×2 cm) og sprøstek i panne med litt smør eller olje (eller begge deler)
Lag en tykk hvit saus av melk, hvetemel, smør og krydder, og tilsett osteskivene.
Skiv eggene, og legg disse over hele bunnen i en ildfast form.
Dryss over ferdigrensede reker
Dryss over et lag med dill
Ha over de sprøstekte loffeterningene (det kan gjerne være et lass med stekt loff på toppen!)
Hell over den tykke hvite sausen, og stek i ovnen på ca 200 grader i ca 15 min.
Serveres med et glass kald hvitvin 🙂 Nam!
No Comments