Eivors minestronesuppe

Eivors minestronesuppe

Servings

4

Ingredienser
400-500g poteter
3 store gulerøtter
1 stor gul løk
1 purre (stor)
1 squash
2 fedd hvitløk
1 l grønnsakbuljong
1 boks hakkede tomater
friske urter(basilikum/oregano)
nykvernet pepper
litt parmesan.

Fremgangsmеte
Skjær poteter og gulerøtter i biter, skjær purren i ringer, og løken i små båter. Hakk hvitløk og de friske urtene. Kok først opp potetene og gulrøttene i buljong. La det koke til det er halvmørt. Tilsett så purre, løk, squash, hvitløk, litt salt og kvernet pepper. La det koke i ca. 5min., tilsett så de hermetiske tomatene (hakk dem først) og til slutt de friske urtene. Suppen må ikke koke etter at urtene er kommet i, bare trekke.
Severes med nykvernet pepper, og litt frisk raspet parmesan.

Kilde: Libra helse og kosthold

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply