Servings

4

Ingredienser
40 g smør
1/4 ts salt
100 g sukker
1 egg
1 ts vaniljesukker
2 dl melk
180 g mel
2 ts bakepulver

fyll og glasur:
175 g melis
1/2 dl vann
2 stivpiskede eggehviter
1/2 ts vaniljesukker
noen dråper sitronsaft
Kokosmasse

Fremgangsmеte
Rør smøret hvitt og rør forsiktig inn sukker, vanilje, egget og melken. Rør godt. Bland mel, salt og bakepulver.
Bland alt sammen godt.
Stekes som to kaker i middels varme i ca 12-15 minutter.

Fyll og glasur:
Kok opp vann og sukker uten å røre. Ha i eggehvitene og rør til det er tykt.
Ha i smak og rør forsiktig.
Strykes mellom lag og på toppen av kaken. Strø over kokosmasse på toppen.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply