Servings
4Ingredienser
1 pk myk hvetetortilla
Kjøttsaus:
500 g kjøttdeig
1/2 løk
1/2 frisk chili i ringer
1 pakke kryddermiks
vann etter anvisning på pakken
1 glass salsasaus
1/2 boks bønnestuing
1 dl revet ost
Guacamole:
2 modne avocado
1 liten løk
2 båter hvitløk
1/2 frisk chili
saften av 1 lime
Fremgangsmеte
1. Fres kjøttdeig, finhakket løk og chili i en varm panne. Tilsett kryddermiksen og vann og la sausen koke etter anvisning på pakken.
2. Guacamole kan godt lages i en mikser, ha i alle ingrediensene og kjør til passe konsistens. Bruker du morter eller en skje må du finhakke løk, hvitløk og chili.
3. Varm hvetetortilla som anvist på pakken.
4. Legg f.eks. kjøttsaus, bønner, salsa, guacamole og revet ost midt på tortillaen. Brett så undersiden halvveis opp mot midten. Brett inn tortillaen fra den ene siden og sist fra den andre siden. På denne måten får du lukket den, slik at den kan spises med hendene.
No Comments