Servings

4

Ingredienser
2 store kopper tørre kikerter bløtlagt over natta
3 fedd hvitløk
1/2 kopp hakket gressløk
1/2 teskje Kummin ( ligner karve, cumin på engelsk )
1/2 teskje Tumeric ( husker ikke norsk navn )
1/4 teskje cayennepepper
1 teskje salt
1 teskje svart pepper
2 egg
3 spiseskjeer mel

Yogurt Saus
Naturel yogurt
hakket hvitløk
hakkede mynteblader
sitronsaft
finhakket gressløk
finhakket persille
kummin, tabasco, salt
Ingen mål her.

Fremgangsmеte
Kjør kikertene i en hurtigmikser ( dette kan bråke en del) Bland resten av ingrediensene i og kjør litt i mikseren, la det stå kaldt i ca. en halvtime i kjøleskapet. Det skal være en ganske fast deig, hvis den er for tynn så tilsett litt mere mel.
Form til små boller med en teskje og stek i rikelige olivenolje.

Fyll i pitabrød med:

Falafel, issalat, hakket løk, tomater og følgende saus:

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply