Farsert løk

Farsert løk

Servings

4

Ingredienser
200 g kjøttdeig
1 dl melk
1 ts paprikapulver
0,50 ts pepper
1 dl revet ost
1,50 ts salt
4 stk stor løk
2 stk tykk loffskive

Fremgangsmеte
I ovn ved 225°C i ca. 30 minutter.

Rens løkene og kok dem i lettsaltet vann i 10 minutter. Skjær et lokk av toppen og hul løkene forsiktig ut. Det skal stå igjen en tykk vegg.
Finhakk det uthulte løkkjøttet.
Skjær skorpen av loffskivene og bløt dem i melk. Rør dem i kjøttdeigen sammen med den hakkede løken, salt, pepper og paprika. Fyll løkene med farsen og dryss ost på toppen. Sett løkene i et ildfast fat og bak dem i ovnen til de er møre og fyllet gjennomstekt.

Server med salat og brød.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite