Fetacouscous med mynte

Fetacouscous med mynte

Servings

4

Ingredienser
Den friske mynten til den søte honningen og den litt salte fetaosten, – behøver vi si mer?

2 dl couscous
2 dl grønnsakbuljong
2 ss smør
350 g fetaost, i terninger
½ slangeagurk
1 dl sorte oliven
1 krm sort pepper
½ dl hakket gressløk
3 dl grovstrimlet blandet salat
4 stilker frisk asparges
Dressing:
3 dl lettrømme
1 ss honning
2 – 3 ss frisk mynte, hakket
2 krm salt

Fremgangsmеte
Lag couscous som anvist på pakken , men i buljong.
Rør i smøret og la det avkjøles. Ha i terninger av fetaost og agurk i biter og bland det i couscousen. Kok asparges i lettsaltet vann ca. 5 minutter og avkjøl, kutt den i biter. Rør i oliven, pepper, gressløk, asparges og salat. Bland sammen dressingen og server den til salaten. Den har godt av å trekke ca. 1 time før den brukes. Server gjerne godt brød til, eventuelt spekemat eller grillet kylling.
Ta dressingen med for seg selv når du har den med på piknik og bland den eventuelt i rett før servering.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply