Finnbiff med sopp

Finnbiff med sopp

Servings

4

Ingredienser
500 g finnbiff
8-10 sopp evt. 1 boks hermetisk sjampinjong
2-3 ss smør/margarin
3 dl vann
1 1/2 ss hvetemel
4 ss rømme
1 dl melk
3 skiver geitost
5 knuste einerbær
1/2 ts timian
salt og pepper

Fremgangsmеte
1. Dypfryst finnbiff halvtines i romtemperatur i ca. 1 time.

2. Brun kjøttet og soppen raskt over sterk varme. Kok ut pannen med litt av vannet, og hell det over i gryten. Spe med resten av vannet. La det koke opp og så trekke i 10 minutter.

3. Gryten jevnes med hvetemel utrørt i litt kaldt vann. Alt bør trekke i 5 minutter før du tilsetter rømme, melk, geitost, krydder og salt. Smak til med salt og pepper

Serveres med poteter, rosenkål eller brokkoli og tyttebær.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite