Finnbiff med sopp

Finnbiff med sopp

Servings

4

Ingredienser
500 g finnbiff
8-10 sopp evt. 1 boks hermetisk sjampinjong
2-3 ss smør/margarin
3 dl vann
1 1/2 ss hvetemel
4 ss rømme
1 dl melk
3 skiver geitost
5 knuste einerbær
1/2 ts timian
salt og pepper

Fremgangsmеte
1. Dypfryst finnbiff halvtines i romtemperatur i ca. 1 time.

2. Brun kjøttet og soppen raskt over sterk varme. Kok ut pannen med litt av vannet, og hell det over i gryten. Spe med resten av vannet. La det koke opp og så trekke i 10 minutter.

3. Gryten jevnes med hvetemel utrørt i litt kaldt vann. Alt bør trekke i 5 minutter før du tilsetter rømme, melk, geitost, krydder og salt. Smak til med salt og pepper

Serveres med poteter, rosenkål eller brokkoli og tyttebær.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply