Fiskegrateng

Fiskegrateng

Servings

4

Ingredienser
600 g fiskefilet, f.eks. torsk, laks eller sei
2-3 ss smør eller margarin
4-5 ss hvetemel
4 dl melk
3 egg
1/2-1 ts salt
1/4 ts muskat
litt tørket brød eller griljermel

Fremgangsmеte
Fiskegratengen kan lages av rå fisk eller rester av kokt fisk. Rens fisken fri forskinn og ben. Lag en saus av smør eller , hvetemel og melk. Lag den ekstra tykk dersom du bruker rå fisk. Avkjøl sausen litt. Pisk sammen eggene, rør dem ned i sausen og smak den til med salt og muskat. Bland i fisken. Hell røren i en smurt ildfast form og dryss brød over. Kan godt ha i litt makaroni. Stek gratengen i 40-50 minutter ved 200 grader på nederste rille.
Serveres straks

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite