Fiskegryte med eksotisk krydder

Fiskegryte med eksotisk krydder

Servings

6

Ingredienser
350 g steinbitfilet
350 g breiflabbfilet
2 finhakkede sjalottløk
2 finhakkede hvitløksbåter
2 finhakkede stilker sitrongress
1 finhakket rød chilipepper
2 ts frisk revet ingefær
3 ss olivenolje
4 dl fiskekraft
1 ss soyasaus
salt og hvit pepper
Salat:
6 tynne skiver av agurk skåret på langs
blanding av litt ekebladsalat, ruccola, spinat og frisk koriander

Fremgangsmеte
Skjær fisken i porsjonsstykkker. Surr løk, hvitløk, sitrongress, ingefær og chili i olivenolje til løken er myk. Legg fiskestykkene i gryta og hell på fiskekraft og soyasaus. Kok opp og smak til med salt og pepper. La fisken trekke 6-7 minutter. Lag et snitt i enden på hver agurkskive og sett dem sammen til “porsjonsvaser”.
Riv salat, spinat og plukk blader av koriander. Vend dem i olivenolje med litt balsamicoeddik. Fyll salaten i “agurkvasene”. Server retten ris, polenta eller couscous.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite