Fiskekaker uten egg

Fiskekaker uten egg

Servings

5

Cook

45 min

Ingredienser
Ca.3 kilo fersk fisk, mye sei for smak og torskefisk for hvithet.
Salt.
Pepper
Potetmel.
Muskat.
Melk.
Finhakket løk/purre/gressløk.

Fremgangsmеte
Med egg-allergi i familien må det bli slik:

Begynn med å sløye og filetere fisken. Skinn og beinfritt (nesten i alle fall).
Hvis du bruker food-processor så kjører du løk og fisk sammen i denne (ikke gressløken da, den må hakkes).
Når farsen begynner å nærme seg den konsistensen du vil ha, har du oppi kryddene og potetmel til den blir LITT for kompakt. Så sper du tilbake til passe konsistens med melk. Prøv deg fram, det har lett for å bli for mye potetmel og da blir det lim.
Denne farsen kan du enten steke til fiskekaker eller trekke i lettsaltet vann til fiskeboller.
Server med vanlig tilbehør.

Pris pr. posjon?
Har du fiska sjøl er det nesten gratis!

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite