Flesk og duppe

Flesk og duppe

Servings

4

Ingredienser
Ca. 750g lettsaltet sideflesk.
1 Stor løk
2 pakker hvit saus(juks)
1 pakke kålrabi stappe(juks)
12 poteter

Fremgangsmеte
Først lager du hvit saus enten ved å jukse med å kjøpe 2 poser hvit saus(fy)eller lage en enkel hvit saus.(ca.1 liter saus)
Stek flesk i “gode” skiver.
Legg flesket oppi sausen som hele tiden står og småputrer.
Grovhakk løken, brun den bare såvidt i panne før du har den oppi sausen sammen med flesket.
Smak til med litt pepper underveis, men vær forsiktig med salt da flesket gjerne er salt nok!
La flesk og løk putre sammen mens du lager kålrabistappe.
Dette er en gammel norsk bonderett som virkelig metter!
Enkel og lage og masse smak.
Dersom du skal ha en dessert etter denne retten så passer det nok best med en lett dessert.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite