Florida Jambalaya

Florida Jambalaya

Servings

4

Ingredienser
3 ss smør
120 ml hakket løk
3 båter hvitløk, hakket
230 g røkte pølser, kuttet i biter
230 ml langkornet ris
2 poteter, ferdigskrelt og kuttet i terninger
5,2 dl kyllingkraft
120 ml tørr hvitvin
1 boks små hermetisk paprika (pimiento), skåret i biter
1/2 ts gurkemeie
salt & pepper
kajennepepper
230 g scampi, ukokte, renset
120 ml frisk koriander, hakket friske korianderblad.

Fremgangsmеte
Smelt smør i en stor panne på middels varme. Fres løk og hvitløk myk, ca 5 min. Tilsett pølsene og stek til de begynner å ta farve. Bland risen med væsken i pannen. Tilsett poteter, kraft, hvitvin, pimientos og gurkemeie. Krydre med salt, pepper og kajenne. La koke oppunder omrøring. Reduser varmen. La småkoke til væsken er trukket inn, og risen og potetene er ferdige, ca 20min. Tilsett scampi og hakket koriander. La surre til scampiene er gjennomkokte, ca 4 min.Hell jambalaya-retten over på et stort serveringsfat, og pynt med friske korianderblad.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite