Foccacia italiensk brød

Foccacia italiensk brød

Servings

4

Ingredienser
50 g gjær
1 ts salt
6 dl vann
3 ss olivenolje
1 kg fint mel
grovt salt
friske urter
olivenolje

Fremgangsmеte
Smuldre gjær i en bolle og rør det ut i litt lunkent vann.
Tilsett salt, resten av vannet og olivenolje. Tilsett og det meste av melet og arbeid deigen godt.
Dekk med plast og sett til heving i ca 20-30 minutter
Del deigen i små biter, som formes til små brød som trykkes flate på bakepapir.
Dekk til og sett til heving igjen
Pensle de hevede brødene med olje og strø på urter, grovt salt, rosmarin osv
Stekes midt i ovnen ved 250 grader i ca 10 minutter.
Avkjøl på rist.
Egner seg til frysing

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply