Fransk fiskesuppe (bouillabaisse)

Fransk fiskesuppe (bouillabaisse)

Servings

4

Ingredienser
4 ss olivenolje
1 løk, grovhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1/4 fennikel, grovhakket
1 boks tomat m/hvitløk
2 dl tørr hvitvin
6 dl fisk- eller grønnsakbuljong
1 beger skalldyrmix,
1 beger krepsehaler, salt, pepper
baguetter
olivenolje
majones, hvitløk

Fremgangsmеte
Surr løk, hvitløk og fennikel i olje i en gryte i noen minutter. Tilsett tomat, hvitvin og buljong. Kok suppen noen minutter. Sil sjømaten og ha den i gryta. La suppen trekke forsiktig så alt blir gjennomvarmet. Smak til med salt og pepper. Servér med hvitløksmajones og baguetteskiver stekt i olivenolje

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite