Fransk Lammegryte

Fransk Lammegryte

Servings

4

Ingredienser
1 kg magert lammekjøtt i serveringsstykker
(nakke, bog, bryst eller nyrestykke)
smør, margarin eller olje til steking
250 g hvite bønner
ca. 1/2 l vann
8-10 småløk/stjerneløk
2 hvitløksbåter
1 laurbærblad
1 gulrot
1 ts salt
1/2 boks hermetiske tomater
1 ts timian
1/2 ts sukker
salt og pepper

Fremgangsmеte
Legg bønnene i bløt natten over og sil fra bløtevannet. Fyll på vann, kok opp, skum av og la bønnene trekke. Brun kjøttet i små porsjoner og legg det i gryten med bønnene. Kok ut panna mellom hver bruning og hell sjyen over i gryten. Tilsett finhakket hvitløk, laurbær, gulrot i skiver og krydder etter smak.
La retten trekke til kjøttet og bønnene er møre, ca. 45 minutter.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply