Servings
1Ingredienser
1-2 kyllingfileter
1 dl tørr hvitvin
1/4 ts salt
1/4 ts pepper
1/4 ts provencekrydder
Saus:
1 dl vinkraft (som du får etter koking)
1/2 dl fløte
2 ts maisenna
Tilbehør:
persille, kokte gulrøtter, brokkoli og poteter
Fremgangsmеte
Legg kyllingfiletene i et fat og hell over hvitvin, salt, pepper og krydder. Dekk til og sett kyllingen i ovnen. Kok ved 600 W i ca. 4 minutter. La den hvile tildekket mens sausen lages.
Rør maisenna ut i fløte og bland med vinkraften fra kokingen av kyllingfiletene. Kok opp. Rør inn eggeplomme og smak til med salt og pepper. Dekk til sausen mens grønnsakene kokes. Hvis du vil varme på sausen må du passe på at den ikke boblekoker. Da kan sausen “sprekke” (pga eggeplommen som er tilsatt).
No Comments