Frisk og lett ostekake

Frisk og lett ostekake

Servings

8

Ingredienser
Bunn:
75 gram smør
150 gram knust Kornmo kjeks
4 ss kokosmasse

Fyll:
300 gram cottage cheese
1 liten sitron yoghurt
1 pakke sitrongele
3 eggeplommer
3 eggehviter

Fremgangsmеte
Smelt smøret i en panne. Tilsett den finknuste kjeksen og brun lett i smøret sammen med kokosmassen.

Sett ringen til en springform på et serveringsfat og trykk kjeksblandingen ut i denne.

Nå som bunnen er ferdig lager du gele etter anvisningen på pakken, men med halvparten av vannmengden. Sett geleen til avkjøling.

Når geleen begynner å bli kald heller du cottage cheesen i en foodprocessor og blander til ostemassen blir uten klumper. Hell deretter i eggeplommene og yougurten og rør sammen. Nå rører du inn den avkjølte geleen før du til slutt tilsetter tre stivpriskede eggehviter. Vær forsiktig når du rører inn eggehvitene slik at luften forblir i fyllet.

Hell fyllet over bunnen og sett til kaken i kjøleskapet i minst to timer.

Litt frukt og en bærsaus er godt til.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply