Fylt aubergine

Fylt aubergine

Servings

6

Ingredienser
Griljermel 4 ss
Aubergine 8
Hvitløk 5 fedd, i løvtynne skiver
Løk 750 g, hakket
Tomater 6, flådd, hakket
Persille 2 ss, finhakket
Sukker 2 ts
Salt og pepper
Revet ost til gratinering

Fremgangsmеte
Del auberginene i 3 på langs og hul dem ut.
– Gni salt på innsidene og grijermel på begge sider.
– Stek auberginene i en stekepanne i 2 minutter på hver side.
– Ta dem ut.
– Fres hvitløk og løk i stekepannen til det er blankt.
– Tilsett tomat, persille og sukker og la det koke ved svak varme i 6-7 minutter.
– Smak til med salt og pepper.
– Legg auberginene i en smurt ildfast form og ha over fyllet.
– Dryss over revet ost.

– Stekes ved 210° C på midterste rille i 50 minutter.

Serveres som en lunsj, forrett eller lett middag med brød.
Retten kan også stekes uten ost og serveres da kald.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite