Fylt paprika med kreps

Fylt paprika med kreps

Servings

4

Ingredienser
Paprika 4 store
Gorgonzola 100 g, smuldret
Fyll:
Krepsehaler 150 g
Ris 1 dl, kokt
Stangselleri 1 finhakket
Sjalottløk 4 finhakkete
Sitronsaft presset av 1/2 sitron
Gressløk 2 ss, finklippet
Salt og pepper
Olivenolje til steking

Fremgangsmеte
Skjær av toppene på paprikaene og hul ut(behold toppen).
– Fres løk og selleri i en stekepanne til det er blankt.
– Bland sammen alle ingrediensene i en bolle.
– Smak til med salt og pepper
– Fyll paprikaene og legg på lokkene.

– Stekes ved 200° C på midterste rille i 30-40 minutter.

Dryss over ost og server med baguette.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply