Fylte pannekaker

Fylte pannekaker

Servings

8

Ingredienser
Pannekake:
200 g hvetemel
1 eggeplomme
2 hele egg
1/4 ts seltin
3 dl melk

Overtrekk:
1/4 dl creme fraiche
2 hele egg
1,5 dl melk
40 g farin Pannekakefyll:

80 g usaltet smør
40 g melis
4 eggeplommer og hviter
80 g farin
1/4 dl creme fraiche
400 g cottage cheese, kjørt i hurtighakkeren
40 g rosiner
1 ts revet sitronskall
1 ts vaniljesukker

Fremgangsmеte
1. Mel og melk røres. Tilsett eggeplomme, hele egg, seltin og rør godt. Tilsett vann hvis røre
skulle være for tykk. Stek tynne pannekaker, helst i teflonplate på svak varme. Avkjøl.

2. Smør og melis røres luftig. Tilsett eggeplommer, creme fraiche, cottage cheese, vaniljesukker
og sitronskall. Eggehviter og farin stivpiskes og blandes i massen i sammen med rosiner.

3. Stryk på litt av fyllet på pannekaken, rulles eller brettes i trekant og legges i en smurt ildfast form. Stekes først i 15 minutter, hell over overtrekket og stek i 15 minutter til.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply