Gastronomens Beste

Gastronomens Beste

Servings

6

Cook

1 hr 30 min

Ingredienser
Deig:
10 dl mel
3 dl vann
2 dl olivenolje
2 ss salt
1 pk gjær

Fyll:
500 gr kjøttdeig
2 dl vann
1 løk
1 paprika
2 bokser ananas
1 liten boks mais
140 gr. tomatpurre (liten boks)
2 ss pizzakrydder
350 gr ost (Norvegia)
2-3 tomater

Fremgangsmеte
Deig:
Hell melet i en bolle, tilsett salt, evt tørrgjær hvis du benytter det, bland det tørre godt, oljen og vannet helles i. elt sammen, tilpass deigen med noe mel dersom det er nødvendig. Smør inn den ferdige deigen med olje, før den settes til heving.

Fyll:
Ha kjøttdeigen i en kasserolle som rommer 3-4 liter, tilsett vannet, bland dette sammen slik at det blir som en tynn farse, sett på varme, start gjerne med sterk varme, for så å slå ned når vannet skiller seg fra kjøttdeigen igjen. Kutt opp løk og paprika, dette haes i samme kasserolle som kjøttdeigen, tilsett tomatpurre, og pizzakrydder. Bland sammen. Skjær opp tomatene i skiver (1 skive pr pizza bit/slice) mot slutten av koketiden så haes mais og ananas i kasserollen, bland dette sammen med resten av ingrediensene. Riv osten.

Deigen jevnes på en smurt langpanne, fyllet helles over og fordeles over det hele, tomatene legges på, osten topper det hele før du setter herligheten midt inn i ovnen som er varmet opp til 225 grader, der skal pizzaen kose seg i ca 20 minutter.
For de som ønsker litt “hottere” smak så kan et glass med Jalapenos tilsettes fyllet.
Server gjerne sammen med Bernaise saus, eller Rømmedressing.

Velbekomme.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite