Servings
6Ingredienser
Bunn:
3 dl brødrasp
1 ts kanel
3 ss sukker
75 g meierismør
Fyll:
1 pakke sitrongelépulver
vann
gul konditorfarge (kan utelates)
3 dl kremfløte
2 ss sukker
1 ts vaniljesukker
2 beger sitronyoghurt (à 175 ml)
1 1/2 boks hermetiske mandariner
Fremgangsmеte
Smelt smøret i stekepanne, ha i brødrasp, kanel og sukker og rist det over svak varme til det er gyllent. Helles over i rund form (24 cm i diameter) og press massen sammen. Visp fløten med sukker og vaniljesukker til lett krem. Ha i yoghurten og halvparten av mandarinene i kremen. 75 g av gelépulveret has oppi 1 dl kokende vann og avkjøles før det røres inn i kremblandingen. Hell blandingen i formen og sett til avkjøling. Når kaken er stivnet pyntes den med mandarinbåter. Lag gelé av 1 1/2 dl kokende vann og resten av gelépulveret. Geléen avkjøles noe før den helles over kaken. Når geléen er stivnet kan kaken serveres med vispet krem og et dryss av kanel.