Ginger Bisquits

Ginger Bisquits

Servings

8

Ingredienser
Ca. 50 stk:
100 g meierismør
2 1/2 dl sukker
1 dl mørk sirup
1 dl kremfløte
finrevet skall av 1 sitron
2 ss presset sitronsaft
5 dl (300 g) hvetemel
4 ts bakepulver
1 ss malt ingefær
1/2 ts kardemomme

I stekeovnen: 125 ° C, 30 – 35 minutter

Fremgangsmеte
Sitron og ingefær gir kakene den spesielle smaken som så mange faller for.

Rør smør og sukker til det blir lett og luftig, gjerne i food processor. Tilsett sirup, fløte, sitronskall og sitronsaft. Bland alt det tørre og rør det i blandingen. La deigen stå kjølig noen timer eller så lenge at det går ann å lage kuler av deigen. Trill små kuler og legg dem på bakepapir eller smurt plate. Legg dem ikke for tett for de flyter litt ut. Stek kakene slik at de får en gyllen farge. Avkjøles på rist. Oppbevares i tett boks.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite