Gjeddekaker uten fett med hvitløk

Gjeddekaker uten fett med hvitløk

Servings

4

Cook

20 min

Ingredienser
1 kg gjedde (skinn og ben fri)
3-4 fedd hvitløk (presset)
1 t-skje salt
1/2 t-skje pepper
1 dl melk
1 1/2 t-skje maisena mel
1/2 t-skje muskat (malt)
2 egg

Fremgangsmеte
Kjør gjeddekjøttet i foodprosessor til alt er malt.
Ta “kjøttdeigen” ut og legg det i en bolle. Bland maisenamelet ut i litt vann og hell det i. Ha i melk, egg, salt og krydder. Rør kraftig med en gaffel til alt er blandet.

Deigen er litt løs så det lønner seg å forme kakene på en tallerken før du skyver de over i pannen. Stek de i smør til de har fått en gylden farge (ca 5 min på hver side)

Gir ca 8 kaker, kommer an på størrelsen.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply