Gløggkaker

Gløggkaker

Servings

8

Ingredienser
250 g smør
250 g sukker
2 ts vaniljesukker
2 dl eggmasse (4 egg)
250 g hvetemel
4 ts bakepulver
2 dl ferdig gløgg
150 g kokesjokolade

Fremgangsmеte
Rør smør, sukker og vaniljesukker hvitt. Tilsett litt og litt eggmasse og rør det inn vekselvis med siktet mel og bakepulver. Riv sjokolade og bland det inn i røren sammen med 1 ½ dl av gløggen. Hell røren i en bakepapirkledd langpanne. Sett kaken på nederste rille i stekeovnen ved 175 °C og stek i ca 25 minutter. Avkjøl på rist.

Rør 250 g melis med resten av gløggen og stryk glasuren over den avkjølte kaken. Rist 50 g finhakkede mandler i tørr panne og dryss dem over kaken. Del gløggkaken i små trekanter.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite