Gratinerte kamskjell

Gratinerte kamskjell

Servings

4

Ingredienser
4 kamskjell
1/2 squash
1 løk
100 g champignon
1-2 poser lofoten fiskesaus
litt hvitvin (etter smak og behov)
100 g hvitost

Fremgangsmеte
Dampkok kamskjellene i 10-15 minutter. Ta ut kun muskel og melke/rogn. Del muskel opp i skiver og rogn opp i biter.
Hakk grønnsakene opp i småbiter.
Gjør klar sausen, krydre litt med salt og pepper hvis ønskelig. Tilsett litt hvitvin når den er ferdig.
Tøm sausen i skjellene, fyll etter med grønnsaker, muskel og rogn. Strø over med hvitost til slutt.
Andre grønnsaker kan tilsettes hvis ønskelig.
Settes i ovn på 180 grader, til osten er gyllen og fin. Serveres med et glass ypperlig hvitvin og baguetter + smør.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply