Greske kjøttboller

Greske kjøttboller

Servings

4

Ingredienser
800 gram malt lammekjøtt
1 løk
2 fedd hvitløk
Litt chili
Malt spisskummen
Allehånde
Pepper og salt

Fremgangsmеte
Ha kjøttdeigen i en bolle. Skrell og finhakk løken. Tilsettes deigen sammen med presset hvitløk. Tilsett litt chili, en klype spisskummen, en knivspiss allehånde, samt salt og pepper. Det er krydderne som gir den unike “greske smaken”. Spesielt viktig er spisskummen. Nå elter du deigen godt sammen før du lar den hvile noen minutter. Varm olje i pannen, oog stek teskjestore boller til de er gyldne og gjennomstekte.

Greske kjøttboller serveres gjerne sammen med en enkel tomatsalat. Del tomat og løk i skiver og hell en god olivenolje over. Dryss over litt oregano og la salaten stå i kjøleskapet en halvtimes tid.

Dette smaker nydelig!

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite