Servings
4Ingredienser
Ca. 1 kg lammekoteletter (ca. 2 koteletter per porsjon)
1 ss smør
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1/4 ts oregano
Ostekrem:
100 g fetaost eller hvit geitost
1 dl revet hvit ost
75 g smør
2 eggeplommer
1 ts paprikapulver
4 tomater
Fremgangsmеte
1. Brun kotelettene raskt i varm panne, 2-3 minutter på hver side. Dryss over salt, pepper og oregano når kotelettene er ferdig stekt. Legg kotelettene i et ildfast fat.
2. Rør smør og ost mykt og tilsett eggeplommene – en av gangen og rør kraftig. Bland i revet hvit ost og paprika. Fordel ostekremen på kotelettene.
3. Skold og skrell tomatene. Del tomatene i to og legg dem sammen med kotelettene. Gratiner i varm ovn, 250°C i ca. 5 minutter.
Server med stekte eller bakte poteter og en salatbolle.