Griljert torskefilét med tzatsiki

Griljert torskefilét med tzatsiki

Servings

2

Ingredienser
-ca 300 g torskefilét, fersk eller frossen
-1 egg
-4 ss griljermel
-50 g gratineringsost eller annen revet ost
-smør til steking
-salt og pepper
-1/4 slangeagurk
-1 1/2 dl yoghurt naturell
-1 båt hvitløk
-3-4 poteter

Fremgangsmеte
Vend porsjonsbiter av fisken i sammenvispet egg og snu dem deretter i revet ost og til sist i griljermelet. Stek fisken i smør i middels varm panne. Dryss på salt og pepper. Pass på at fisken blir gjennomstekt, men ikke tørr. Lag tzatsikien ved å tilsette den finhakkede hvitløken og oppskåret agurk i yoghurten. Smak til med salt og pepper. Tzatsiki smaker også godt til stekt kjøtt, spesielt lam. Vask og skrell potetene og skjær dem i båter. Stekes i smør i stekepanne til de er møre. Disse smaker godt til stekt fisk eller kjøtt.

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply