Servings
3Ingredienser
2 dorade
(eller annen hvit fisk der en filet passer til en porsjon)
l dl kikkoman soyasaus
3 dl brunet smør
1 hvitløkbåt
1 sjalottløk
1 limefrukt
ingefær etter smak
200 g god frisk sopp
200 g blandede grønnsaker
(små poteter, stilkselleri, vårløk osv.)
god olivenolje
friske krydderurter
salt og pepper
Fremgangsmеte
Skrap og fileter fiskene. Krydre filetene.
Varm olivenolje i panne og sprøstek fisken med
skinnsiden ned. La trekke gjennom på ettervarme.
Bland soyasaus og brunet smør, hakket hvitløk og sjalottløk, revet ingefær og limesaft.
Kok små poteter nesten ferdig. Skjær dem i to.
Forvell stilkselleri og vårløk i biter.
Stek soppen i skiver. Når de er brune får
potet-grønnsaker en omgang i oljen i pannen.
Drypp på litt god olje og balsamicoeddik.
Pynt med friske urter. Ha godt bakverk til
No Comments