Grillet laks med squash, asparges og ruccola

Grillet laks med squash, asparges og ruccola

Servings

4

Ingredienser
4 x 170 grams laksefileter uten skinn
extra virgin olivenolje
4 gule baby-squash delt på langs
4 gule squash (evt grønne hvis gule ikke er å få tak i)- delt på tvers
En klype salt (Maldon salt, havsalt)
To store håndfuller med tynne asparges
200 g ruccola-salat
2 sitroner

Dressing:
En god håndfull fersk timian, bladene
Maldon salt, havsalt
4 spiseskjeer extra virgin olivenolje
Saften av en sitron, smak til

Fremgangsmеte
Krydre laksefiletene, og hell lett på med olivenolje. Krydre squash-bitene med salt.

Varm en bakstehellepanne (takke) eller ideelt sett bruk en grill. Når denne blir veldig varm, griller du laksen og grønnsakene til de er blitt passe stekt. Det burde bare ta noen minutter på hver side. I mellomtiden lager du dressingen.

Støt den ferske timianen sammen med salt i en morter. Du kan også skjære opp timianen i små biter hvis du ikke har morter og støter. Hell i olivenoljen og sitronsaften og rør sammen.

Ta laksen og grønnsakene vekk fra varmen. Bland grønnsakene med ruccolasalaten, hell på dressingen og server med laksen. Avslutt med å ta litt dressing på laksen. Server med en halv sitron.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite