Grillet Surf & Turf med sjalott- og hvitløksmør

Grillet Surf & Turf med sjalott- og hvitløksmør

Servings

6

Ingredienser
8 ss smør, romtemperert
4 ss olivenolje
2 store sjalottløk, hakket
4 store båter hvitløk, delt i to
1 ts salt
1 ts kajennepepper
1/2 ts nykvernet pepper
6 biffskiver av indre- eller ytrefilet, à ca 300 g.
3 scampi (alt. hummer-eller krepsehaler)

Fremgangsmеte
Kjør de 7 første ingrediensene til en glatt masse i en food processor. Smør en stor teskje av sjalott- og hvitløkssmøret på begge sider av filetene og over kjøttdelen av scampiene. La stå i romtemperatur i 1 time. Ha resten av sjalott- og hvitløkssmøret i en liten gryte. Sett gryten i ytterkanten av grillen, og la stå til sjalott- og hvitløkssmøret er smeltet. Grill biffene ca 4 min på hver side (medium stekt). Grill scampiene 1-2min på hver side (scampi er ferdig når fargen skifter over til rosa). Legg biffene og scampiene på tallerkener,og server med sjalott- og hvitløksmøret.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite