Grønnkålgrateng med cashewnøtter og brie

Grønnkålgrateng med cashewnøtter og brie

Servings

4

Ingredienser
1 pose grønnkål,
600 g poteter,
1-2 ts buljongpulver,
1 ts rosmarin,
1 skvett epleeddik,
100 g brie,
75 g cashewnøtter,
smør

Fremgangsmеte
Skrell potetene og skjær dem i like store biter. Skjær grønnkålen fint, legg den i en gryte med potetene på toppen. Strø buljongpulver over. Tilsett rosmarin og epleeddik og så mye vann at det hele akkurat dekkes. Kok ferdig i 25 min. på svak varme. Rist cashewnøttene forsiktig i en tørr stekepanne.Varm opp grillen, eller ovnen på 200°C. Hell vannet fra grønnsakene (spar væsken) og mos dem med potetstamperen. Rør i nøttene, litt smør og kokevannet til det blir en jevn blanding. Ha det oppi et smurt ildfast fat. Legg brieskiver på toppen og la osten smelte i ovnen eller under grillen i 10 min.

kilde: Helios

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite