Gunnar sin Ostekake

Gunnar sin Ostekake

Servings

8

Ingredienser
150 gr. sukker
3 egg
1/3 liter kremfløte
Et beger naturell kremost
1/3 pakke søt havrekjeks
2 stk daim sjokolade

Fremgangsmеte
Pisk kremfløten stiv (sett den i kjøleskapet)
Rør egg og sukker til eggedosis
Tilsett kremosten i eggedosisen
Rør så forsiktig inn kremefløten

Mal opp/knus kjeksen og daim sjokoladen
Dekk bunnen av en kakefom (rund) med gladpapir
Strø halvparten av kjeksblandingen i kakeformen
Hell så kakeblandingen opp i kakeformen
Strø over resten av kjeksblandingen

Settes i fryseren (minimum 3 timer)

Når kaken tas ut av fryseren, vennes den over på et fat slik at bunnen på kaken venner opp.
Ta forsiktig av plastfolien.

Denne oppskriften er MEGET god

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite