Servings
8Ingredienser
Ingredienser Kakebunn.
300 gr sukker.
150 gr smør.
2 egg.
50 gr lys sjokolade (gjerne melkesjokolade)
2 dl melk.
300 gr hvetemel.
3 ts bakepulver.
Ingredienser Fyll.
50 gr smør.
250 gr melis.
100 gr lys sjokolade
(gjerne melkesjokolade)
3 ss kaffe.
1 egg.
Fremgangsmеte
Fremgansmåte Kakebunn.
Rør smør og sukker hvitt
Tilsett egg (et og et)
Tilsett sjokoladen som på forhånd er smeltet i melken.
Rør i mel og bakepulver.
Stekes ved 175ºC i 50 til 60 minutter.
Fremgangsmåte Fyll.
Smelt smøret.
Rør inn melisen.
Tilsett sjokoladen som på forhånd er smeltet i kaffen.
Tilsett egget.
Bruk halvdelen av fyllet inni kaken, og resten på toppen.
Dette er en nydelig gammeldags sjokoladekake