Gunnar sin Sjokoladekake

Gunnar sin Sjokoladekake

Servings

8

Ingredienser
Ingredienser Kakebunn.

300 gr sukker.
150 gr smør.
2 egg.
50 gr lys sjokolade (gjerne melkesjokolade)
2 dl melk.
300 gr hvetemel.
3 ts bakepulver.

Ingredienser Fyll.

50 gr smør.
250 gr melis.
100 gr lys sjokolade
(gjerne melkesjokolade)
3 ss kaffe.
1 egg.

Fremgangsmеte
Fremgansmåte Kakebunn.

Rør smør og sukker hvitt
Tilsett egg (et og et)
Tilsett sjokoladen som på forhånd er smeltet i melken.
Rør i mel og bakepulver.
Stekes ved 175ºC i 50 til 60 minutter.

Fremgangsmåte Fyll.

Smelt smøret.
Rør inn melisen.
Tilsett sjokoladen som på forhånd er smeltet i kaffen.
Tilsett egget.

Bruk halvdelen av fyllet inni kaken, og resten på toppen.

Dette er en nydelig gammeldags sjokoladekake

Recipe By

Philip Vågan Avatar

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply