Hakkebiff

Hakkebiff

Servings

4

Ingredienser
600 g kvernet reinsdyrkjøtt eller reinsdyr karbonadedeig
1 ts salt
¼ ts pepper
1 egg

Til sausen trenger du :

2 løk i båter
150 g sopp i skiver
2 dl kremfløte
1 ts knuste enebær
4 – 5 ss tyttebær
Salt
Pepper
Timian

Fremgangsmеte
Rør lett sammen kvernet reinsdyrkjøtt, salt, pepper og egg – og form til ca. 2 cm tykke biffer.

Stekeovnen forvarmes til 200 grader. Brun biffene raskt på begge sider i stekepannen. Biffene etterstekes i stekeovnen i ca 5 min- utter. Mens biffene står i ovnen, bruner du løk og sopp i stekepannen. Tilsett fløte, tyttebær og krydder – og la det koke i noen minutter. Ta biffene ut av ovnen og la dem hvile i ca. 5 minutter. Legg biffene tilbake i pannen.

Recipe By

Kosmo Avatar

Share

Favorite